Српски - ћирилица Srpski - latinicaEnglish језик
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

ТРАДИЦИОНАЛНИ ЛЕТЊИ ПРИЈЕМ У СРПСКОМ ПОСЛОВНОМ КЛУБУ "ПРИВРЕДНИК"

13. 09. 2017.
2_96889.JPG Beograd, 12.9.2017. - Negujući tradiciju okupljanja privredne elite s kraja 19. i početka 20. veka, u bašti Kuće Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“ u Beogradu, priređen je tradicionalni letnji prijem.
 
Летњи пријем је и иове године окупио велики број представника владе, државних институција, дипломатских мисија, домаћих и страних компанија, чланова пословних клубова и званица из света друштвеног, културног и привредног живота Србије.
 
У име свих чланова, госте је поздравио председник Клуба, господин Зоран Дракулић, који је у поздравном говору истакао да је потребно да дође до помирења између крупног капитала и политике, да домаћи привредници буду подједнако третирани као и страни инвеститори. Додао је да је након петнаест година постојања,привилегија бити како члан, тако и на челу удружења као што је "Привредник", који је своја врата отворио новој генерацији пословних људи.
 
 
Присутнима се обратила и премијерка Републике Србије, госпођа Ана Брнабић која је истакла да су врата Владе Републике Србије отворена домаћим привредницима, као и да је спремна да се настави конструктиван дијалог.
 
 
Српски пословни клуб који данас окупља педесетипет чланова, истакнјтих пословних људи из различитих сфера бизниса, наставља да буде заштитник интереса пословне заједнице, љем промотер широм света, као и поуздан партнер Владе. 
све вести